Új konyhabútor készítés egyedileg

Ha megunta régi konyhabútorát...

Egyedi konyhabútor készítés

Az idális konyhabútor megtervezésekor az egyik legfontosabb szempont, hogy a munkaterület kialakítása praktikus és kényelmes legyen, azaz mindenre legyen megfelelő felület (előkészítés, sütés-főzés, tálalás, mosogatás), és kézre essenek a dolgok, illetve megfelelő magasságban legyen a pult, ne fájduljon meg az ember háta az ebéd elkészítésétől nap mint nap.

Gyakran persze nem feltétlenül van szükség új konyhabútor gyártásra, az esztétikai és kisebb funkcionális problémákon segíthet a szakszerű konyhabútor-felújítás. Ha azonban új építésű ingatlanról van szó, vagy a megváltozott igények miatt dönt így, örömmel állunk rendelkezésére méretpontos, egyedi konyhabútor készítés szolgáltatásunkkal.

Ha a már meglévő konyhabútorát szeretné bővíteni azonos megjelenésű darabokkal (fali szekrény, álló szekrény, stb.), erre is lehetőség van.

Precíz és szakszerű
méretre szabás

Teljes körű beépítés,
gépek bekötése

Egyedi funkcionális igények
(csillapított vasalatok, rejtett elemek)

Konyhai LED világítás
kiépítése

Konyhabútora felújításra, átalakítása szorul?

Kérje ajánlatunkat kötelezettségmentesen! Konyhabútor-felújítás vagy átalakítás, új konyhabútor készítés egyedileg, beépített szekrények, gardróbok igény szerint, és egyéb szolgáltatások!

Új design és funkciók: új konyha!

Konyhabútor gyártás igény szerint

A konyha minden otthonban - sőt, sok helyen az irodai munkakörnyezetben is - fontos helyiség, aminél fontos a megfelelő kialakítás mind a használhatóság és az elvárt funkciók, mind pedig a design, mind a minőség és élettartam terén.

Ahol nincs kamra, ott élelmiszertároló szekrényt is be kell tervezni a konyhabútor összeállításba. A mosogató és szárító, vagy a mosogatógép helye, a főzőlap vagy tűzhely elhelyezése is kiemelt fontosságú. A konyhai kisgépek (mikrosütő, vízforraló, kenyérpirító, stb.) helyét is érdemes előre átgondolni, és szükség szerint az áramfelvételi pontok kialakításáról is gondoskodni. Profi csapatunk a villanyszerelési feladatokban is tud segíteni igény esetén.

A konyhabútor a beépítési hely méretétől és egyéni igényektől függően, lehet egyenes vonalú, L-alakú, U-alakú, illetve amerikai konyhánál pultos vagy sziget kialakítású.

További képek a galériában >>

Konyhabútor készítés, egyedi konyhabútor gyártás
A Konyhabútor-Felújítás Budapest weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.