Kétsoros konyha

Kétsoros konyha

Kétsoros konyha egy egyszerű és ergonomikus elrendezés, és praktikus megoldás térproblémák megoldására. A legtöbb otthonba jól illeszkedik, kisebb és nagyobb konyháknál egyaránt működik. Számos előnye van, például a bőséges tárolóhely, a jobb munkafolyamat szervezés, és az optimális helykihasználás. Jó választás azoknak, akik az esztétika beáldozása nélkül szeretnének hatékony főzőterületet. Nagyobb konyháknál érdemes egy konyhaszigettel kiegészíteni.

Egysoros konyha

Egysoros konyha

Az egysoros konyha az egyszerűsége, helytakarékossága és hatékony kialakítása miatt az egyik legkedveltebb konyhaelrendezés. Jól alkalmazható akár kisebb lakásokban, szűkebb helyekre, és nyitott terű otthonokban egyaránt. Hely és költségtakarékos, és az igényekhez rugalmasan testre szabható.

Konyhabútor színek

Konyhabútor színek

A konyhatrendek évről évre változnak és az éppen divatos konyhabútor színek is jönnek, mennek. A megfelelő árnyalat kiválasztása nem könnyű, hiszen számos dolgot kell tervezés előtt figyelembe venni, például a konyha méretét, a természetes fényviszonyokat, de az otthon stílusa is befolyásolja. A semleges színekkel nem lehet mellé lőni, hiszen a fehér, a szürke és bézs árnyalatok időtállóak, és kifinomultságot kölcsönöznek bármilyen stílusú konyhának.

G alakú konyhabútor

G alakú konyhabútor

A G alakú konyhabútor nagyon hasonló az U-alakú konyhához, de van egy további negyedik oldala, amely gyakran egy félsziget. Változatos elrendezést tesz lehetővé, és jól szabható az egyedi igényekre. Előnye, hogy extra étkezőteret, és munkafelületet jelent. Hátránya, hogy kis helyekre nem alkalmas, és nem mindenki számára a legkényelmesebb elrendezés, ezért a konyhatervezésnél az egyszerűség kulcsfontosságú.

Amerikai konyha

Amerikai konyha

Az amerikai konyha a modern otthonok népszerű elrendezése, egyesíti a lakóteret, és egy többfunkciós helyiséggé alakítja. Általában egy szigettel is kiegészül, amely több előkészítési felületet és plusz tárolóhelyet biztosít. Számos előnye van, ugyanakkor nem biztos, hogy mindenki számára jó megoldás.

A Konyhabútor-Felújítás Budapest weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.