Ezermester szolgáltatások

Amiben tudunk, segítünk!

Fő profilunk mellett számos egyéb szolgáltatást is nyújtunk

Vállalkozásunk a konyhabútor felújítás és gardrób készítés mellett más egyedi bútorok gyártásával is az Ön rendelkezésére áll, mint például az ágyházikók vagy babaöblök, de akár egyedi asztalosipari termékek elkészítését is vállaljuk.

Ezermester szolgáltatásunk keretében ránk bízhatja lapraszerelt bútorok gyors és precíz összeállítását, villanyszerelési munkákat, vízszerelési és szaniteres munkákat, fa és műanyag nyílászárók javítását, redőny és reluxa szerelést, de akár a garázskapu automatika beszerelését is.

Alpintechnikát igénylő feladatokban is jók vagyunk, legyen szó akár favágásról, akár veszélytelenítésről, ha pedig dekorvilágítást szeretne, az egyszerűbb kivitelűtől a grandiózus, látványos megoldásokig fordulhat hozzánk elképzeléseivel.

A legkisebb munkát
is elvállaljuk

Korrekt áron
dolgozunk

Precíz, igényes
szolgáltatást nyújtunk

Egyedi megoldást
keresünk, ha kell

Miben segíthetünk?

Kérje ajánlatunkat kötelezettségmentesen! Asztalos munkáktól a vízvezeték-szerelésen és villanyszerelésen át a fakivágásig számíthat ránk!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Örömmel állunk rendelkezésére

Az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk, de bármilyen egyedi igény, elképzelés esetén is nyugodtan keressen bennünket, egyeztessünk, és amennyiben szakmai tudaásunkkal, eszközeinkkel megoldható a dolog, szívesen segítünk!

Egyedi asztalos munkák, faipari kivitelezés

Egyedi asztalos munkák, faipari kivitelezés

Nem talál az áruházak kínálatában megfelelőt? Kisebb-nagyobb polcok, szekrények, beépített szekrényen és más bútorok egyedi méretre készítését is vállaljuk, a kívánt funkcionális és design kialakítással. Asztalos – kézműves termékeket is készítettünk már megrendelésre…

Lapra szerelt bútorok összeállítása 

Lapra szerelt bútorok összeállítása 

Beszerzéstől a beépítésig vállaljuk IKEA, KIKA, OBI, Praktiker, és egyéb áruházakban forgalmazott, lapraszerelt bútorok szakszerű összeszerelését, konyhabútorok esetén a szükséges egyéb feladatokkal (mosogató bevágás, csapbeszerelés, LED világítás, mosogatógép bekötés, stb.)

Vizes, szaniteres munkák, szerelés, javítás

Vizes, szaniteres munkák, szerelés, javítás

Csapok javítása, cseréje, mosdó, WC és WC tartályok javítása, cseréje, mosdók és mosogatók duguláselhárítása, vízszigetelés, zuhanykabin csere... Az apróbb dolgok -, mint pl. egy csöpögő csap - és a nagyobb problémák megoldásához is hívjon minket bátran!

Villanyszerelés, villamos hálózat kiépítés

Villanyszerelés, villamos hálózat kiépítés

Csillár, lámpa, felszerelés és javítás, villanykapcsoló és konnektor javítás vagy csere, illetve igény szerinti áthelyezés, fűtőpanel felszerelés, kábel hosszabbítás vagy átakítás, valamint komplett házimozi rendszerek kiépítése, beüzemelése szakértelemmel.

Fa és műanyag nyílászárók javítása

Fa és műanyag nyílászárók javítása

Manuális mozgatású és automata garázskapuk, garázsajtók precíz beállítása, nyitási és záródási problémák javítása, redőny- és reluxa javítása, elkopott alkatrészek és gurtnik cseréje, valamint zárak, biztonsági és hevederzárak, kilincsek javítása, felszerelése, cseréje.

Favágás, veszélyelhárítás, alpintechnika

Favágás, veszélyelhárítás, alpintechnika

Körbépített fák gallyazása, fakivágás, magasfeszültségú vezetékre lógó ágak vagy vihar után labilis állapotú fák miatti veszélytelenítés alpintechnikával, párkány és eresztisztítás, madarak elleni védőhálózás, meglazult tetőcserepek visszarakása.

Karácsonyi dekoráció, fénydekoráció, egyedi lámpák

Karácsonyi dekoráció, fénydekoráció, egyedi lámpák

Ünnepi fénydekoráció kihelyezése alpintechnikával, nehezen megközelíthető helyeken is, energiatakarékos LED fényforrásokkal. Egyedi design lámpák készítése kreatívan, többféle stílusban. Látványos ragyogás és hangulatvilágítás költséghatékonyan, igényesen.

Szeretné tudni, mire számíthat, ha bennünket bíz meg?

Tekintse meg néhány eddigi munkánkat galériánkban!

Referenciák
A Konyhabútor-Felújítás Budapest weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.