Rólunk

bemutatkozás - Iványi Norbert bútorkésztő

Mit érdemes tudni rólunk?

Profi szakember gárda az Ön szolgálatában

Iványi Norbert vagyok, a KONYHABUTORFELUJITAS.HU megálmodója.

A szerelés iránti szenvedélyem - miként sokaknál - gyermekkoromban kezdődött… Ám nálam nem múlt el, sőt! :) A mérnök nagyszüleimtől ellesett tudás, a műszaki tanulmányaim és a változatos hazai és dániai munkák megtették a hatásukat, s végül komoly gyakorlati tudásra és magabiztos szakmai jártasságra tettem szert. Mérnök lettem magam is.

A folyamatos fejlődés szerintem elengedhetetlen minden ember életében, de az én szakmámban mindenképp fontos a naprakész tudás. Éppen ezért, nyomon követem az újabb szerelési és bútorgyártási technológiákat, ugyanakkor nem felejtem el a régi idők jól bevált praktikáit sem.

Ugyanez a szemlélet jellemzi csapatunk minden tagját; mindig szakmai tudásunk legjavát adva, a megrendelői igényekhez legjobban passzoló megoldásokat keressük a problémák megoldása vagy egyedi feladatok teljesítése során.

A legkisebb munkát is odafigyeléssel, a legapróbb részletekre is gondot fordítva, precízen, igényesen és költséghatékonyan végezzük.

Szeretjük, ha az eredmény magért beszél, így kizárólag kifogástalan minőségű munkát adunk át, hogy megrendelőink elégedetten és jó szívvel ajánljanak bennünket másoknak is. Célunk visszaépíteni a más szerelők által lerombolt bizalmat, amely sajnos jó ideje jellemzi a magyarországi szakmunkás szolgáltatók zömét.

Káros szenvedélyünk nincs.

Minden munkáról számlát adunk!

Munkáink során a környezetvédelemre nagy hangsúlyt fektetünk!

Születésem óta budai vagyok, ismerem a budai igényeket, és elvárásokat.

Felsőkategóriás szerszámaink biztosítják a precíz, gyors, szakszerű munkavégzést.

Kollegáim és partnereim kiváló, motivált szakemberek. Egymást támogatva oldjuk meg a komolyabb kihívásokat.

DUNS számmal rendelkezünk a leinformálhatóság és a  gyorsabb szerződéskötés céljából (cégek esetén).

számlázás
A Konyhabútor-Felújítás Budapest weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.